KimHollandPartners NieuwsArchief
Hieronder vind je een overzicht van alle nieuwtjes die betrekking hebben tot KimHollandPartners.nl
Banners nog springlevend (2012-02-17)
De meningen over de effectiviteit van banners zijn anno 2012 behoorlijk verdeeld. Sommigen zijn zelfs van mening dat de banner als promotiemiddel heeft afgedaan. Maar niets is minder waar. Sterker: diverse onderzoeken uit 2011 hebben aangetoond dat banners juist weer aan populariteit aan het winnen is.

Maar... dan moet de banner wel aan een aantal voorwaarden voldoen. De eisen aan een goede, doeltreffende banner zijn namelijk in de loop der jaren aanzienlijk veranderd. Precies de reden waarom we juist nu onze Kim Holland content-banners introduceren.

Wat maakt een Kim Holland content-banner zo bijzonder?

Heel simpel, onze nieuwe content-banners zijn ontworpen conform de eisen 2012. Zo bevatten ze een uitnodigende boodschap, promoten 'call-to-action', zijn interactief en voorzien van uitnodigende afbeeldingen en video's.

Uiteraard blijft de waarde van een banner proefondervindelijk, maar tests hebben al aangetoond dat de content-banners leidde tot opvallend goede conversies. Zeker in de gevallen waarbij de banners op aantrekkelijke, prominente postities werden geplaatst.

Daarbij sluiten de banners precies aan op de nieuwste films van Kim Holland Partners. De enige handeling voor u is het eenmalig plaatsen van een script op uw website. Vervolgens krijgen uw bezoekers voortaan altijd de nieuwste banners van de nieuwste filmpjes van Kim Holland Partners gepresenteerd. Een kans die u eigenlijk niet aan uw voorbij kunt laten gaan.
 
Klik hier voor de vorige pagina.
 

De facturen en betalingen over de maand januari 2014 zijn verzonden en per bank overgemaakt.

Klik hier voor het nieuwsarchief