KimHollandPartners NieuwsArchief
Hieronder vind je een overzicht van alle nieuwtjes die betrekking hebben tot KimHollandPartners.nl
Mogelijkheden voor een succesvol 2012 (2012-01-19)
Allereerst willen we u namens het gehele Kim Holland Partners team een gelukkig en gezond 2012 toewensen. Laten we samen er een succesvol en mooi jaar van maken.

En om deze goede intenties kracht bij te zetten, bieden we u ook maar meteen een uitgelezen kans om uw omzet als partner te vergroten. En het mooie daarbij is: u mag een gratis film weggeven!

Kleine moeite, groot plezier

Op de valreep van 2011 hebben we namelijk een nieuwe website gelanceerd waar bezoekers geheel gratis een Kim Holland film mogen downloaden. De betreffende bezoeker hoeft daarvoor alleen zijn of haar naam en e-mailadres achter te laten. De naam van de website: Kimskado.nl. Want als we iets gratis krijgen noemen we dat een kado en kado's willen we uiteindelijk allemaal wel, en al helemaal van onze eigen Kim Holland.

Vervolgens zorgen wij ervoor dat naar al deze bezoekers iedere week een nieuwsbrief wordt verstuurd waarin ze op de hoogte worden gehouden van onder andere nieuwe video's, nieuwe websites en aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen. En u voelt hem al aankomen: uiteindelijk komt dit erop neer dat er elke week weer nieuwe promotie voor u wordt gemaakt zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Uw promotiecode zorgt er immers voor dat alle extra belminuten die door de adressen van KimsKado.nl worden gegenereerd, automatisch op uw account worden bijgeschreven.

Tja, er is vervolgens niet veel denkwerk voor nodig om in te zien dat dit wel eens heel aantrekkelijk kan uitpakken voor uw promotie-omzet op de langere termijn.

Het enige wat u hoeft te doen is Kimskado.nl onder de aandacht van uw bezoekers te brengen. U kunt al eenvoudig een succesvolle promotiecampagne opzetten door gebruik te maken van de speciaal daarvoor bestemde banners die we op Kimhollandpartners.nl voor u hebben klaargezet.
 
Klik hier voor de vorige pagina.
 

De facturen en betalingen over de maand januari 2014 zijn verzonden en per bank overgemaakt.

Klik hier voor het nieuwsarchief