KimHollandPartners NieuwsArchief
Hieronder vind je een overzicht van alle nieuwtjes die betrekking hebben tot KimHollandPartners.nl
Verdien nu geld met je mobiele bezoek! (2011-03-03)
Profiteer jij al optimaal van je mobiele bezoek? De vraag stellen is hem beantwoorden. Waarschijnlijk niet. En dat terwijl uitgerekend dit deel van je bezoek steeds groter en belangrijker aan het worden is. Welnu, ga er maar eens goed voor zitten want het volgende zou zomaar eens heel gunstig kunnen uitpakken voor je inkomsten als partner .

Want de kans om mobiele bezoek aan je te binden én het om te zetten in onvervalste euro's ligt nu voor het oprapen. Exclusief voor je mobiele bezoekers heeft Kim Holland Partners namelijk nieuwe tools ontwikkeld. Speciale tools waarmee je je mobiele bezoeker op zijn of haar wenken kan bedienen en dus behouden.

Het extra voordeel in deze is dat bezoekers die toegang tot mobiele content willen, meteen een abonnement aangaan waarmee je inkomsten voor langere tijd automatisch gegarandeerd zijn. In concreto: één betalende bezoeker is al een garantie voor € 1,20 per week! En er is geen hogere wiskunde voor nodig om in te zien dat dit bij een gering aantal al heel aantrekkelijke bedragen kan opleveren.

Tja, aantrekkelijker kunnen we het bijna niet meer maken. Dus snel inloggen op kimhollandpartners.nl, klikken op de mobiele tools en ervaar zelf hoe eenvoudig je inkomsten genereert uit je mobiele bezoek. En wacht er niet te lang mee want goed begonnen is al half gewonnen.
 
Klik hier voor de vorige pagina.
 

De facturen en betalingen over de maand januari 2014 zijn verzonden en per bank overgemaakt.

Klik hier voor het nieuwsarchief