KimHollandPartners NieuwsArchief
Hieronder vind je een overzicht van alle nieuwtjes die betrekking hebben tot KimHollandPartners.nl
Merkrecht 'Kim Holland' en 'Kim' (2010-01-27)
Beste webmaster,

Zoals wellicht bekend zijn de merknamen van Kim Holland te weten "Kim Holland" en het gebruik van de naam "Kim" in relatie tot erotiek, nationaal en internationaal door Kim Holland geregistreerd.

Meer en meer worden deze merknamen echter, vaak ten onrechte, gebruikt door webmasters voor eigen marketing doeleinden. Deze schending van rechten gaat daarom binnenkort hard worden aangepakt door Kim Holland.

Voor de exclusieve promotie van de diensten van Kim Holland Partners is het gebruik van bovenstaande merknamen uiteraard toegestaan. Uitzondering hierop is echter het registreren en gebruiken van domeinnamen die deze merknamen bevatten.

Het gebruiken van dit soort domeinnamen, voor de exclusieve promotie van de diensten van Kim Holland Partners is tot nu toe, vaak in overleg, oogluikend toegestaan. Om bovengenoemde reden komt hier nu echter verandering in.

De webmasters die momenteel domeinnamen gebruiken waarin de merknamen van Kim Holland verwerkt zijn krijgen binnenkort de mogelijkheid om hier een officiƫle licentie overeenkomst voor af te sluiten. Nieuwe registraties (en gebruik) van domeinnamen die bovengenoemde merknamen bevatten zullen, zonder licentie overeenkomst, niet meer worden toegestaan.

Maak je momenteel al gebruik van domeinnamen die bovengenoemde merknamen bevatten?
Neem dan alvast contact met ons op om in aanmerking te komen voor een licentieovereenkomst.

Contactinformatie KH Partners B.V.
Telefoon: 0412 - 676020
Email: info@kimhollandpartners.nl
 
Klik hier voor de vorige pagina.
 

De facturen en betalingen over de maand januari 2014 zijn verzonden en per bank overgemaakt.

Klik hier voor het nieuwsarchief